Menu
logo
  • Amsterdamse Bos
  • zaterdag 12 juli 2014

logo

Nieuws


APP

Eindelijk komt de app uit de mouw: hierbij de officiële ADATP-APP! Met uiteraard de timetable, plattegrond en nog veel meer moois. Download ‘m meteen!

lees verder

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop gaat als een tierelier, maar we zijn nog niet uitverkocht. Tickets kopen kan nog heel even via:
www.adayatthepark.nl/tickets.

De online kaartverkoop stopt zaterdag 12 juli om 12.00 uur.
Vanaf 12.00 uur is er voor een beperkte periode, een beperkt aantal toegangskaarten te koop aan de entree op het festivalterrein.

De deurprijs bedraagt 55 euro.

lees verder

TIME-TABLE

Daar issie dan: de time-table van A Day at the Park 2014!
Mooi weergegeven in een blokkenschema.

lees verder

EN ROUTE!

In het bos mag een heuse wandelroute niet ontbreken; daarom heeft A Day at the Park er eentje voor jou uitgestippeld… Bij ‘Het Boskantoor’ kun je jouw stempelkaart bemachtigen! Vanaf daar gaan de meters lopen. De tocht leidt langs het gehele creatieve programma van het festival, een totaal van tien onderdelen (zie plattegrond).

lees verder

ETEN & DRINKEN

Lekker eten & drinken vinden we belangrijk. Bij voorkeur biologisch en sowieso bourgondisch. Zaterdag 12 juli kan er dus weer volop gesmikkeld worden tijdens boutique-festival A Day at the Park!

lees verder

SPOTIFY PLAYLIST

Cadeautje! De gloednieuwe Spotify Playlist A Day at the Park 2014. Opwarmen met nummers van onder andere Paul Kalkbrenner, Moodymann, Einmusik, Arjuna Schiks en The Opposites. #voorspel!

lees verder

EVEN RELAXEN TUSSEN HET DANSEN DOOR?

In de zitzakken van onze vrienden van TERAPY zak je niet alleen heerlijk weg, ze vormen zich ook nog ‘es perfect naar je rug. Lekker én verantwoord; win-win.

lees verder

HOTEL PACKAGES FESTICKET

Last Minute Holiday Tip: Package Deals by Festicket.com!
Check: www.adayatthepark.nl/hotel-packages.

lees verder

FESTIVALMARKT

Ook aan de Festivalmarkt van A Day at the Park is dit jaar weer veel aandacht besteed! Achter elk item een uniek verhaal…
Wie maakt ons los?

lees verder

CREATIEF PROGRAMMA

De creatieve programmering van A Day at the Park staat als een huis! Verdeeld over diverse boshuisjes en geheime plekjes op ons festivalterrein… Maar ook in de lucht en op het veld kijk je je ogen uit.
Entertainment all over, meedoen is meemaken!

lees verder

PARK POEZIE TIJDENS SAVE ME AT THE BEACH

Laat het zonnige zeebriesje de poëet in jou naar boven brengen! Naar woorden hoef je niet te zoeken; daar zorgen wij voor. Wie legt de mooiste zin in het zand?

lees verder

FROM NOON TILL MIDNIGHT

We mogen een uurtje langer doorgaan dan andere jaren!

lees verder

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO TOEGEVOEGD AAN PROGRAMMA

Goed nieuws voor de fans van smaakmakers Sunnery James & Ryan Marciano!

lees verder

BENNY RODRIGUES VERVANGT FRANKIE KNUCKLES

De gehele internationale muziekindustrie werd 31 maart jongstleden diep getroffen door het plotselinge overlijden van Frankie Knuckles, The Godfather of House. Zo ook het team van A Day at the Park, waar hij 12 juli zou optreden.

lees verder

MONKEY BUSINESS

A Day at the Park en stichting Monkey Business werken dit jaar samen om 25.000 bomen te planten op Sumatra!

lees verder

TREES FOR TRAFFIC

Beter kom je met de fiets naar A Day at the Park, maar voor wie met de auto komt zijn er vanaf nu parkeertickets te bestellen. Bij de online reservering kun je de CO2 uitstoot van je auto compenseren, door een bijdrage te leveren aan ‘Trees for Traffic’!

lees verder

NIET-DJ’s GEZOCHT!

Heb jij:
Nog nooit een mixer aangeraakt?
Geen ambitie?
Wel sterallures?
Dorst?

lees verder

‘THE GODFATHER OF HOUSE’ IS NIET MEER…

Zeer droevig nieuws: Frankie Knuckles ‘The Godfather of House’ is vandaag overleden op 59 jarige leeftijd.

lees verder

A DAY AT THE PARK MAAKT PROGRAMMA BEKEND!

A Day at the Park vindt zaterdag 12 juli 2014 voor de zevende keer plaats in het Amsterdamse Bos. Het gezelligste festival van Nederland biedt dit jaar maar liefst 5 areas met 38 nationale en internationale DJ’s en live acts! Vanaf 12.00 uur ’s middags geven o.a. acte de présence: Paul Kalkbrenner, Sunnery James & Ryan Marciano, Derrick May, The Opposites, Stimming en Moodymann.

lees verder

ENQUÊTE FESTIVALBELEVING + WINACTIE!

Wat vind jij belangrijk op een festival? Wat motiveert jou om een festival te bezoeken? Van welke media maak je gebruik voor, tijdens en na het festival? Vanuit de opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht wordt er een onderzoek gedaan naar festivalbeleving. Graag horen we jouw mening als bezoeker van A Day at the Park! Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 minuten.

Deelnemen aan de enquête = kans maken op 2 vrijkaarten voor A Day at the Park 2014! Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Klik hier voor de enquête

lees verder

[IN]COGNITO KINGSNIGHT

Naast de dik geprogrammeerde stage op A Day at the Park 2014, zet [IN]COGNITO ook tijdens Koningsnacht 2014 een kwalitatief hoogstaande line-up neer op een nog onbekende locatie in Amsterdam…

Nieuwsgierig? Vind meer info op: www.weareincognito.nl, check de trailer: http://bit.ly/Kingsnight_Trailer, koop tickets: http://bit.ly/Kingsnight_tickets en join op Facebook: http://bit.ly/Kingsnight2014!

lees verder

GOUDEN KABOUTER AWARDS – STEM OP A DAY AT THE PARK!

We zijn genomineerd voor maar liefst 3 Gouden Kabouter Awards! In de categorieën: ‘Duurste festival’ (huh?), ‘Vetste eendaagse festival’ (sowieso) en ‘Schoonste en/of gezelligste WCs’ (PiPi Island natuurlijk)! Nooit eerder was A Day at the Park genomineerd, laat staan dat we ooit zo’n kaboutertje gewonnen hebben. Daar willen we verandering in brengen, want kabouters horen in het bos!

lees verder